کمپ ترک اعتیاد شیشه زنان
تاریخ بروز رسانی شهریور ۲۶, ۱۴۰۱

اعتیاد زنان به شیشه
مقاله نظر کمپ زنان در مورد شیشه

داستانی واقعی از تولید صنعتی
راهروی دادگاه از سیل پلیس و افرادی که دستگیر شده بودن جای راه رفتن نداشت. از یکی از ماموران جریان این همهمه را پرسیدم. راستش از آنچه می شنیدم بسیار تعجب می کردم. زنی ۳۷ ساله و بدون داشتن هیچ مدرک تحصیلی اقدام به تولید مواد مخدر صنعتی و خالص کردن تریاک کرده است. کمی که راهرو خلوت تر شد، توانستم چهره اش را ببینم. از همان زن هایی که اگر او را در نانوایی و یا موقع خرید در سوپر محله میدیم گمان می کردم یکی از همان زنان خانه داری است که سرش به بزرگ کردن دو سه تا بچه قد و نیم قد گرم است.
جلوتر رفتم و از مامور اجرایش اجازه گرفتم تا با او صحبتی داشته باشم. می گویند تو توانسته ای مواد مخدر صنعتی بسازی، درست است؟
سرش را بالا آورد و نگاه عاقل اندر سفیهی به من انداخت و گفت بله توانسته ام و می توانم. شما؟ خودم را معرفی کردم و گفتم که می خواهم با او مصاحبه ای داشته باشم. او نیز درخواست مرا پذیرفت و به تک تک سوالاتم پاسخ داد.
لطفا خودت را معرفی کن و بگو چند ساله هستی و کار را از کجا شروع کردی؟ نامم بهنوش است. ۳۷ ساله و مادر دو فرزند. کارم را از آنجایی شروع کردم که برای تامین مخارج خانواده ام به پول احتیاج داشتم برای همین با کمک یوتیوب توانستم آزمایشگاهی بر پا کنم و در آن به خالص سازی تریاک بپردازم. اما وقتی مواد مخدر صنعتی وارد بازار شدند، دیدم که تولید آن ها مقرون به صرفه تر بوده و راحت تر است. برای همین هم ساخت مواد مخدر صنعتی را از چهار سال قبل آغاز کردم.ادامه این داستان در لینک آبی رنک شده کلیک کنید. ادامه دارد.
عوارض مصرف شیشه

توهمات شیشه
نیلوفر ساکی